Masuri inovative de ocupare și combatere a sărăciei și excluziunii sociale

Parteneri

Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie

Colegiul Tehnic de Transporturi Auto este situat în oraşul Baia Sprie, la 10 km de municipiul Baia Mare reşedinţă de judeţ. Este o unitate şcolară cu specific bine evidenţiat şi în acelaşi timp unic în judeţul Maramures.

Şcoala noastră îşi propune educarea elevilor prin învățământul primar, gimnazial, liceal profesional și tehnic în domeniile tehnician în transporturi şi mecanic auto, astfel încât aceștia să facă faţă progreselor şi dinamicii actuale a societății.

Prin aplicarea unor tehnici moderne de muncă intelectuală, dezvoltarea unui parteneriat cu agenţii economici de profil şi adaptarea ofertei educaţionale nevoilor acestora, oferim posibilitatea elevilor şi absolvenţilor noştri să fie deschişi unei formări continue care să-i facă apţi să se încadreze în societatea viitorului.

Instituţia beneficiază de o dotare didactică la standarde europene, de spaţii de învăţământ moderne şi de un personal didactic bine pregătit profesional.

 

Avangarde Technologies Consulting

AVANGARDE TECHNOLOGIES CONSULTING este o companie ce si-a castigat prestigiul si locul pe piata datorita seriozitatii, profesionalismului si dedicatiei in totalitate catre client.
ATC colaboreaza cu lectori si formatori provenind din institutii culturale si educationale prestigioase.
Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniile in care activeaza, fiind printre cei mai buni in domeniul lor.
Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a serviciilor dorite si care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Deoarece ne bucuram de aprecierea clientilor vechi, suntem absolut siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile si produsele noastre. Punem la dispozitia dumneavoastra seriozitate, profesionalism si promptitudine.
Alaturi de atestate, avize si autorizatii cu recunoastere nationala, printre facilitatile oferite de ATC se numara sali de curs cu dotari moderne si suporturi de curs tiparite, aplicatii informatice web-based, astfel incat sa putem fi alaturi de tine oriunde si oricand.

 

Asociaţia Femeilor Active din Maramureş

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Măsuri inovative de ocupare și combatere a sărăciei și excluziunii sociale” ID proiect: POCU/20/4/2/101898 Beneficiar: Oraş Baia Sprie, Județul Maramureş Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro